گزارش تخصصی معلم ابتدایی کنترل آسیب رسانه در دانش آموزان ابتدایی

ساخت وبلاگ

نظارت بر اجرای راه حل ها:

-                   با والدین ارتباط حضوری و تلفنی در طی هفته برقرار می شود و تغیرات درسی، روحی و اجتماعی دانش آموزان را گزارش می دهند و نسبت به قبل مقایسه می کنند.

-                   مدیر مدرسه با همکاری معاون ساعاتی را در بین هفته برای ساعات فوق برنامه و آموزش صحیح در نظر گرفته و هزینه های جاری را تقبل نمودند.

-                   معلمان هر درس به تناسب میزان استفاده و ارتباط مطالب هر درس دانش آموزان را به سمت سایتهای مربوط و مفید علمی سوق می دادند.

-                   برای جلب اطمینان دانش آموزان به آنها فرصت برای ارائه برخورد مناسب در محیط رسانه های ارتباط جمعی و شبکه های ماهواره ای و گوشی های همراه  داده شد. به عنوان مثال مسابقه وبلاگ نویسی در بین دانش آموزان برگزار شد.

-                   مشاور طی جلساتی دانش آموزانی را که دچار مشکل خاصی در این زمینه بودند فرا می خواند و مشاوره می نمود.

-                   در پایان هر ماه گزارش اجمالی بصورت شفاهی در جلسه شورای معلمان در مورد تغییرات اعمال شده ارائه می شد.

-                   کتابهایی مربوط به مسائل مورد نظر برای استفاده والدین و دانش آموزان به آنها معرفی شد.

پیشنهاد اقدام پژوه:

           سعی کنیم هرچه زودتر فرهنگ صحیح استفاده از رایانه و رسانه های ارتباط جمعی و شبکه های ماهواره ای و گوشی های همراه  را آموزش دهیم و بستری را فراهم سازیم تا فرزندانمان هرچه زودتر بتوانند از دنیای ارزشمند رسانه های ارتباط جمعی و شبکه های ماهواره ای و گوشی های همراه  استفاده بهینه کرده و لذت ببرند.

به والدین توصیه می شود:

-                   هیچ گاه با فرزندان وارد گود مبارزه نشویم زیرا بازنده ی اصلی این مبارزه بی شک والدین هستند.

-                   در صورت استفاده نادرست توسط فرزندان اقدامات زیر انجام شود:

  • تمام اطلاعات نامناسب بدون اطلاع کاربر در اولین فرصت پاک شود. (از طریقHistoryوInternet options)
  • شواهد و قرائنی ارائه گردد که از موقعیت فرزندانمان در استفاده از رسانه های ارتباط جمعی و شبکه های ماهواره ای و گوشی های همراه  آگاهی داریم.
  • گفتگوی صمیمانه و هشدار دادن به فرزندان
  • از کارهای نادرست پرهیز کنیم. مانند ممنوع کردن استفاده از رایانه، تنبیه، تحریک عواطف و ...

گرد آوری شواهد دو

             قدم اول را در بررسی وضعیت جدید در کلاس درس برداشتیم . معلمان در تدریس هر درس و دادن فعالیت های خارج از کلاس به این نکته توجه می کردند که سایت های مربوط به مطالب مورد نظر را معرفی کنند و در کنار رسانه های ارتباط جمعی و شبکه های ماهواره ای و گوشی های همراه  به اهمیت کتابها، نشریات و مجلات علمی هم اشاره نمایند که حتماً مورد استفاده قرار گیرند. والدین هم آموزش وو اطلاعات کافی را در مورد کار با رایانه و پیچیدگی های رسانه های ارتباط جمعی و شبکه های ماهواره ای و گوشی های همراه  فرا گرفتند. آن دسته از والدینی که به خاطر کم بودن سطح تحصیلات توانایی لازم را برای کنترل رسانه های ارتباط جمعی و شبکه های ماهواره ای و گوشی های همراه ی نداشتند راههای قابل اجرای دیگری را برای کنترل فرزندان خود انتخاب نمودند. از دانش آموزان نظرسنجی به عمل آمد و بدون قید نام بر روی برگه هایی لیست سایت های مورد استفاده و زمان مراجعه به رسانه های ارتباط جمعی و شبکه های ماهواره ای و گوشی های همراه  را نوشتند با بررسی آن معلوم شد که نسبت به قبلاً بسیار معقولانه تر به چشم می خورد با صحبت با والدین فهمیدم که مشاجرات و برخوردهای کلامی بین فرزندان و والدین بسیار کمتر شده و روال عادی انجام تکالیف دانش آموزان به آرامی در مدرسه و منزل طی می شود. دانش آموزان حالا دیگر با خطرات واقعی دنیای رسانه های ارتباط جمعی و شبکه های ماهواره ای و گوشی های همراه  آشنا شده و با ماجراهای تلخ واقعی رو به رو شده و بر اعمال خود کنترل بیشتری داشتند و از روابط نامشروع و عواقب آن حسابی گریزان شده بودند.سطح پیشرفت تحصیلی برخی از دانش آموزان هم سیر صعودی داشته و نمرات بالاتری گرفته اند.


برچسب‌ها: گزارش تخصصی, مدیر مدرسه, درس, دانش اموزان

+ نوشته شده در  جمعه بیست و چهارم آذر ۱۳۹۶ساعت 22:5&nbsp توسط سارا متخصص  | 

گزارش تخصصی معلم فارسی دیکته نوشتن دانش آموزان...
ما را در سایت گزارش تخصصی معلم فارسی دیکته نوشتن دانش آموزان دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : kolbearamesh94 بازدید : 36 تاريخ : جمعه 1 دی 1396 ساعت: 13:15